asdasdasd
asdasdasd

Transpaletes manuals

Si busques una sortida econòmica als teus problemes de logística, les transpaletes manuals són la solució ideal. Si el teu càrrega de treball no és molt gran i mous les mercaderies en trajectes curts, sens dubte el que necessites és una de les nostres transpaletes manuals.

VEURE PRODUCTES

Transpaletes elèctriques

Si en el teu dia a dia no pares de moure palets, o els has de transportar a grans distàncies, les transpaletes elèctriques són per a tu. Són aptes per a la càrrega i descàrrega, així com per al transport de palets arran de terra. Tenim més d'una desena de models de transpaletes elèctriques per poder satisfer qualsevol necessitat dels nostres clients.

VEURE PRODUCTES

Apiladors elèctrics

Amb més de 20 models de apiladors elèctrics, podem cobrir qualsevol altura d'elevació i recorregut de transport que necessitin els nostres clients. Des dels més econòmics pensats per a recorreguts curts a peu, passant pels apiladors amb plataforma per anar pujats de peu i per realitzar trajectes mitjans sense cansar-se, acabant en els apiladors elèctrics equipats amb un seient pensats per poder treballar a torns complets i llargues distàncies.

VEURE PRODUCTES

Carretons elevadors elèctriques

Els carretons elevadors elèctriques, estan pensades per traslladar i elevar grans càrregues en interiors. Però a més, les de la marca Jungheinrich destaquen per la seva innovarà tecnologia en ions de liti molt superior a qualsevol carretó de mercat. Les mateixes prestacions que un carretó elevador normal, però amb temps de càrrega breus, un alt rendiment, temps de càrrega breus, l'absència de manteniment i una vida útil especialment llarga gràcies a el concepte PureEnergy.

VEURE PRODUCTES

Carretons elevadors Diesel-gas

Carretons elevadors Diesel-gas: Si el que necessites és un carretó elevador potent, robusta i que pugui treballar sense cap dificultat en exteriors deixa de buscar. Amb capacitats de càrrega que abasten des dels 1.600 Kg. Fins a les 5 tones i altures fins
Set metres i mig.

VEURE PRODUCTES

Carretons retràctils

Inventades per Jungheinrich fa més de 60 anys, aquests carretons retràctils marquen la diferència que es tracta de treballar en espais estrets i reduïts. Tenen una construcció compacta, però un rendiment espectacular en elevació podent treballar i elevar a llocs que seria impossible per a un carretó elevador.

VEURE PRODUCTES

Carretons recogepedidos

Aquests carretons són específiques per a aquelles empreses que treballen en la preparació de comandes, Amb les nostres recogepedidos elèctrics podrà realitzar "picking" fins a altures de 14 metres, i pot anar l'operari tant de peu com assegut en funció de les necessitats.

VEURE PRODUCTES

Carretons trilaterals

Els carretons trilaterals de Jungheinrich són versàtils i innovadores ja que són pioners en la creació d'aquestes màquines capaces de treballar en magatzems amb passadissos estrets i amples sense perdre una mica de maniobrabilitat. Aquest concepte de carretó trilateral modular combina un seient frontal amb un posicionament lateral de l'màstil d'elevació oferint així una visibilitat òptima de forquilles, càrrega i recorregut.

VEURE PRODUCTES

Altres

Com a empresa especialitzada en solucions logístiques, no només tenim carretons elevadors, si necessites algun tipus de plataforma elevadora, remolcadora o un altre tipus de maquinària especial no deixis de consultar al nostre equip comercial que us assessorarà encantat.

CONSULTAR