asdasdasd

VISITA LES NOSTRES INSTAL·LACIONS
A CINC MINUTS DEL PORT DE VALÈNCIA

asdasdasd

GUEYMA, A TU SERVICIO
DESDE 1982

asdasdasd

TRIA EL TEU CARRETÓ ELEVADOR
A LA NOSTRA EXPOSICIÓ A PAIPORTA

asdasdasd

TOTS ELS MODELS DE CARRETONS ELEVADORS
SEMPRE DISPONIBLES EN STOCK

HISTÒRIA

GUEYMA és una empresa familiar l'activitat en el món dels carretons elevadors, va començar al gener de 1982.

La confiança dipositada en nosaltres per part dels nostres clients, la bona gestió dels recursos, tant humans com econòmics i la constant adaptació als temps, ens ha mantingut, posicionat i diferenciat al llarg d'aquests 30 anys en el sector de la logística integral.

L'activitat principal de GUEYMA és la reparació, manteniment, lloguer i venda de carretons elevadors noves i d'ocasió, transpaletes i apiladors de qualsevol marca.

Distribuïdor oficial de la prestigiosa marca Alemanya JUNGHEINRICH.

El millor soci per al servei de logística integral de la seva empresa.

 

INSTAL·LACIONS

Gueyma està ubicada al P.I. de la mina a Paiporta, a les nostres instal·lacions de 1.600 m2 donen cabuda a taller de reparació, oficines, magatzem de recanvis i tot a cinc minuts de centre de València capital i a menys de deu quilòmetres del Port.

La nostra posició privilegiada ens permet atendre qualsevol avaria a la província amb la màxima rapidesa i eficàcia. Això és possible no només gràcies al nostre assentament immillorable, sinó a la nostra flota de flota de vehicles-taller, totalment equipats, per a prestar el millor servei d'assistència tècnica en les pròpies instal·lacions de el client.

A les nostres instal·lacions també es troba la nostra sala d'exposició on tenim a disposició dels nostres clients una gran varietat de carretons elevadors per poder provar "in situ" i poder ser assessorats pel nostre equip comercial.

PERSONAL TÈCNIC

El més important per a GUEYMA és el seu capital humà. Els nostres tècnics, sumen més de 50 anys d'experiència en el món dels carretons elevadors. No només això, sinó que a més, reben una formació contínua per poder reparar els últims models. Ens agrada pensar que més que una empresa, som una gran família, per això el 100% dels nostres treballadors estan contractats de forma indefinida, proporcionat una estabilitat laboral i una continuïtat en el servei als nostres clients. Facilitant així al nostre capital humà la conciliació familiar i bon clima de treball, que redunda sempre en una excel·lent atenció a client. 

 

COMPROMÍS SOCIAL

GUEYMA és una empresa que dóna molta importància a el desenvolupament sostenible, adoptant mesures de caràcter social i mediambiental que afavoreixin la societat.

Des del punt de vista mediambiental, GUEYMA compta amb empreses col·laboradores per al reciclatge dels residus generats arran de la nostra activitat empresarial, com poden ser l'oli, pneumàtics, filtres, etc. Però no només això, també s'han adoptat mesures com la implantació d'emissió i recepció de factures mitjançant correu electrònic, per tal de disminuir l'ús de el paper. Així mateix, tots els processos interns entre els diferents departaments es fan igualment d'aquesta manera.

¿EN QUÉ PODEMOS AYUDARTE?

Venta, alquiler y reparación


CONTACTA AMB NOSALTRES